Новина детально
16 травня 2022 р.

Шановна регбійна громадо України!

До 24 лютого цього року ми жили повноцінним регбійним життям, тренери готували команди та гравців до нового спортивного сезону.  Як завжди, на початку року ми планували проведення всеукраїнських регбійних спортивних заходів - складали календарі змагань, узгоджували положення та регламенти їх проведення. Розробляли плани підготовки наших збірних команд до участі у чемпіонатах Європи.

Але прийшов чорний день 24 лютого 2022 року. Віроломний напад на нашу країну зруйнував наше життя - життя кожного з нас і нашої країни в цілому.

Та регбі України живе!

Заплановані на квітень ігри чемпіонату Європи з регбі-15 серед чоловіків Німеччина-Україна та Україна-Швейцарія не відбулися. Але Європейська Федерації регбі, враховуючи обставини неможливості проведення цих ігор, залишає збірну команду України у дивізіоні "В" чемпіонату Європи з регбі-15 сезону 2022-2023 років.

На порядку денному Rugby Europe розгляд питань участі збірних команд України з регбі-7 у чемпіонатах Європи цього року, початок яких заплановано на червень 2022 року.

Живемо надією та віримо в перемогу України над ворогом у цій жахливій війні.

А після перемоги ми знову будемо жити повноцінним життям, насиченим регбійними подіями. Треба тільки робити все можливе для найскорішого звільнення нашої землі від загарбників.

Слава Україні!  Героям Слава!

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)