Новина детально
15 травня 2021 р.

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ U-16: «ЛІДЕРС» І ОДЮСШ ПЕРЕМОЖЦЯ НЕ ВИЯВИЛИ

Сьогодні на одеському стадіоні «Академія Спорту» відбувся матч 1-го туру чемпіонату України з регбі-15 серед юнаків вікової категорії «молодше 16-ти років» (U-16): одеський «Лідерс» зустрічався з земляками з ОДЮСШ.

Поєдинок вийшов дуже напруженим і непередбачуваним: в першому таймі краще на полі виглядали «школярі», яким вдалося відзначитися спробою (занос організував Денис Паненко) - 0:5.

Після перерви ситуація змінилася кардинально: підопічні Михайла Чишка помітно додали, відзначилися спробою і реалізацією Дмитра Безроженка, а потім і зміцнили свою перевагу, коли в «заліковці» ОДЮСШ «розписався» Дмитро Бадюл - 12:5.

Здавалося, «Лідерс» свого вже не віддасть... Однак необов'язкові помилки суперника і бажання гравців ОДЮСШ відігратися привели до технічної спроби «червоно-білих» (відразу сім очок). У підсумку - 12:12, бойова нічия на старті чемпіонату країни, якій, звичайно ж, не раді обидві одеські команди.

Особливо засмученим стадіон залишав гравець ОДЮСШ Артем Гриньов, який під час гри отримав подвійний перелом лівої руки.

Що ж, бажаємо Артему якнайшвидшого одужання, а одеським колективам - перемог в наступних поєдинках.

Нагадаємо, що в даній віковій категорії грають лише чотири команди: крім ОДЮСШ і «Лідерс», це хмельницький «Буревісник» і харківська КДЮСШ ХТЗ-КДЮСШ «Спартак».

rugby.od.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)