Новина детально
21 січня 2020 р.

Міністерство культури, молоді та спорту України презентувало концепцію розвитку спортивної інфраструктури

У Міністерстві культури, молоді та спорту 17 січня пройшла презентація концепції розвитку спортивної інфраструктури в Україні.

«Нові стандарти для спортивних споруд розробляються спільно зі спортивними федераціями та міністерством розвитку громад та територій України», - зазначив під час презентації заступник міністра культури, молоді та спорту Володимир Шумілін.

"Наші спортивні споруди мають зводитися згідно міжнародних стандартів для потреб федерацій та видів спорту. Тому кожна спортивна федерація представить своє бачення та розуміння нової моделі. В ідеалі ми повинні якнайшвидше прийняти концептуальне рішення. Для цього у регіонах треба визначитися, які види спорту варто підтримувати і розвивати через будівництво арен. Усі ці рішення мають бути повністю узгоджені з федераціями", - підкреслив Шумілін.

У презентації концепції розвитку спортивної інфраструктури взяли участь представники федерацій футболу, волейболу, бейсболу, баскетболу, регбі, гандболу, хокею на траві, легкої атлетики, американського футболу, а також міністерства розвитку громад та територій України.

dsmsu.gov.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха