Новина детально
14 вересня 2019 р.

«КРЕДО-63» здобув важку вольову перемогу у Львові

У протистоянні з «Соколом» одеситам довелося відігравати різницю в десять очок.

Після перемоги над хмельницьким «Поділлям» минулої суботи, «КРЕДО-63» практично забезпечив собі срібні медалі української Суперліги, однак зупинятися на досягнутому одесити не збиралися.

Сьогоднішнє гостьове протистояння з львівським «Соколом» вийшло куди більш напруженим і важким для підопічних Дмитра Федишина, ніж домашній матч з «Поділлям».

Перший тайм одесити, які вийшли на поле в дещо розслабленому стані, програли з рахунком 14:17 (спробами відзначилися Руслан Радчук та Микола Делієргієв, крім того, останній відзначився двома реалізаціями), а в другому львів'яни, які діяли дуже потужно і агресивно, збільшили перевагу до десяти очок - 14:24. Кілька сотень уболівальників несамовито підтримували господарів поля, за що вони відплатили їм гарною і бойовою грою!

Розуміючи, що попередні перемоги на результат гри з «Соколом» ніяк не вплинуть, і що потрібно в терміновому порядку відіграватися, регбісти «КРЕДО-63» помітно активізувалися, «включилися» в гру, в результаті чого занесли ще три спроби (Роман Кулаківський, Микита Мітін і Руслан Безуглий), які точними реалізаціями «закріпив» Микола Делієргієв.

У підсумку - дуже складна перемога «кредівців» з рахунком 35:24, яку вони присвятили Євгену Калиновському. Справа в тому, що його дружина сьогодні подарувала Євгену дочку Поліну, з чим свіжоспеченого батька і вітаємо!

Таким чином, «червоно-білі» продовжили свою переможну серію в рамках Суперліги з регбі-15 до шести матчів.

Наступної суботи, 21 вересня, «КРЕДО-63» прийме на стадіоні «Спартак» київський «Антарес». Початок гри - о 12:00, вхід вільний!

ЧУ з регбі-15. Суперліга (чоловіки). 7-й тур

СОКІЛ (Львів) - КРЕДО-63 (Одеса) - 24:35 (17:14)

Спроби «КРЕДО-63»: Руслан Радчук, Микола Делієргієв, Руслан Безуглий, Микита Мітін, Роман Кулаківський.

Реалізації «КРЕДО-63»: Микола Делієргієв-5.

Антарес (Київ) – Політехнік  (Київ) – 17:20

credo63.com

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
ВЕТЕРАНИ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІ ЗІГРАЛИ МАТЧ ПАМ’ЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА В ОДЕСІ