Новина детально
11 червня 2019 р.

Регбі вперше презентували на святі-фестивалі «Франкофонія»!

Ось уже п'ятий рік на початку червня вулиця Костельна, що в центрі Києва, перетворюється в оазис культури, мистецтва і народної творчості франкомовних країн світу. Єдиний вид спорту, який вперше презентований на святі-фестивалі «Франкофонія», був РЕГБІ.

Честь представляти регбі заслужила команда 196-ої київської школи під керівництвом тренера, майстра спорту України з регбі Євгена Зубрицького.

І ось урочистий момент – на головну сцену запрошуються юні регбісти, які продемонстрували основні моменти гри, а Зубрицький Є. розповів про історію французького та українського регбі.

Тепло вітали наших дітей організатори свята, гості та численні глядачі. Особливу увагу до регбістів проявили: заступник міністра молоді та спорту України Микола МОВЧАН, посол Королівства Бельгії в Україні Алекс ЛЕНАРТС, посол В'єтнаму в Україні НГУЕН АН ТУАН, посол Хорватії в Україні Аніца ДЖАМИЧ, посол Вірменії в Україні Тигран СЕЙРАНЯН, президент африканської ради в Україні Діалло ІССА САДІО, співробітники посольства Франції в Україні та ін.

Юні регбісти відвідали всі локації на вул. Костельній та були найпопулярнішими серед гостей фестивалю, особливо, серед дітей.

Від організаторів свята «Франкофонія» регбістам були вручені подарунки та значки.

А організував участь команди 196-ої школи в цьому фантастичному заході Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні спільно з Федерацією регбі України.

Особлива подяка мережі ресторанів «TRES FRANCAIS», які організовували цей День Франкофонії і особисто генеральному директору Наталії НЕВЯДОМСЬКІЙ.

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)