Новина детально
19 травня 2018 р.

Одинадцята «Одеська хвиля» зібрала три сотні гравців з різних країн

19 травня в Одесі на «Академії Спорту» відбувся традиційний фестиваль за участю зберігачів традицій одеського регбі.

Змагання пройшли в двох групах. У групі «А» грали «Legends» (ОАЕ), Одеське регбійне братство і «Арго» (Київ). У групі «В»: «Подільські вепри» (Хмельницький), «Сиві леви» (Львів), збірна Кишинева і Тирасполя, «Вітер» (Київ).

Через товариський характер матчів протоколи не вели, але боротьба на полі йшла в дусі здорової конкуренції, про що говорить крайня затребуваність льоду і «заморозки».

Окремо провели матч для суворих учасників під кодовою назвою «50+». Найстійкіші регбісти взяли участь у битві двох «Dream Team» - матчі, де будь-який бажаючий, у якого залишилися сили, міг зіграти зі своїми друзями з інших команд.

В рамках урочистого відкриття «Одеської хвилі пам'яті Михалича» на Алеї слави одеського регбі були представлені меморіальні дошки на честь трьох видатних особистостей: Володимира Ісакова та Віктора Воронова - заслужених тренерів, і Олега Бурдо - одного із засновників регбі в Одесі і капітана першої міської команди.

«Я дуже радий, що наш турнір проходить вже в одинадцятий раз. В цьому році ми вшановуємо 55-річчя з дня заснування регбі в Одеській області», - сказав Олег Етнарович, президент Федерації регбі Одеської області.

«Перший раз нас відвідала збірна Дубая «Legends», в якій грають ветерани з Англії, Шотландії, Ірландії та Уельсу, які проживають в ОАЕ. Ми розраховуємо, що наш турнір буде продовжувати розвиватися, збирати все більше і більше учасників. Сьогодні з нами були два представники іспанського клубу «Сантандер», який подав заявку на 2019 рік. Нещодавно до нас приїжджала команда «XV Покелін» з Франції, яка теж збирається брати участь в наступній «Одеської хвилі». Я впевнений, що в майбутньому наша географія тільки розшириться, а рівень фестивалю виросте».

Традиційний «третій тайм» цього року пройшов з особливим розмахом в Будинку прийомів на Французькому бульварі, де за одним столом зібралися відразу три сотні регбістів.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»