Новина детально
21 вересня 2017 р.

Склад жіночої юніорської збірної України (до 18 років) на чемпіонат Європи з регбі-7 в дивізіоні «Трофі»

23-24 вересня в Андоррі пройде чемпіонат Європи з регбі-7 серед жіночих юніорських збірних команд (до 18 років) в дивізіоні «Трофі».

У турнірі беруть участь 8 команд: Німеччина, Польща, Бельгія, Латвія (група А); УКРАЇНА, Андорра, Шотландія, Грузія (Група В).

Головний тренер жіночої збірної України (U18) В'ячеслав Козьменко в остаточну заявку команди включив 12 регбісток: Анастасія Малецька, Ольга Ляховська, Оксана Ткач, Юлія Сторч, Катерина Федорова, Анастасія Скіценко, Христина Мальцевич, Наталія Жданова, Мар'яна-Марія Мних, Софія Гринів, Надія Скотинянська, Ірина Щербанюк.

23 вересня українки зустрінуться з однолітками з Грузії, Шотландії та Андорри.

Календар ігор за участю команди України на чемпіонаті Європи з регбі-7 серед жіночих юніорських (до 18 років) збірних в дивізіоні «Трофі»


Відзначимо, що за результатами групового етапу будуть визначені по дві кращі команди в своїх квартетах, які продовжать боротьбу за трофей в півфіналах змагань.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха