Новость подробно
28 мая 2020 г.

Як українські клуби вийшли з карантину

Rugger.info дізнався про підготовку чоловічих команд Суперліги з регбі-15, після послаблення обмежень.

«КРЕДО-1963» (Одеса): «У перший тиждень у нас було п'ять повноцінних тренувань - три дні поспіль, вихідний, два дні поспіль, вихідний. З понеділка ми перейшли в режим шести тренувань в тиждень», - наводить слова тренерського штабу одеситів сайт credo63.com.

«Антарес» (Київ): «Працюємо в лайт-режимі, три рази на тиждень. Поки втягуємося в тренувальний процес, тому більше робимо акцент на ігровій практиці», - прокоментував Віталій Примак, асистент головного тренера.

«Поділля» (Хмельницький): «Тренуємося шість разів на тиждень в стандартному режимі. Тричі тренажерний зал і тричі ігрові заняття», - сказав голова Федерації регбі Хмельницької області Андрій Лещенко.

«Олімп» (Харків): «Тренуємося в дещо полегшеному режимі п'ять разів на тиждень. Продовжуємо програму, розпочату в зимовий період. Займаємося і в залі, і на вулиці, відпрацьовуємо як силові, так і тактико-технічні навички», - розповів наставник «тигрів» Валерій Кочанов.

«Політехнік» (Одеса): «Команда тренується тричі на тиждень на полі, разом з цим гравці виконують індивідуальний план з самопідготовки, розроблений тренерським штабом», - повідомила прес-служба одеського регбі.

«Сокіл» (Львів): «Тренуємося 6-7 разів на тиждень, але строго дотримуючись всіх санітарних норм. Постаралися по максимуму виключити контакти, захоплення, сутички, моли і роботу в раках. Гравці виконують всі вправи на допустимій відстані один від одного», - пояснив головний тренер львів'ян Дмитро Кірсанов.

rugger.info

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области