Новость подробно
03 декабря 2019 г.

JuniorZ розпочав співпрацю з UNICEF Ukraine! (ФОТО, ВІДЕО)

2 грудня відомий телеведучий та лідер Спортивного руху «JuniorZ» Олександр Педан підписав Меморандум про взаєморозуміння між Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та JuniorZ.

​«На початку заснування свого спортивного руху я сказав колегам, що мрію стати обличчям Unicef в Україні. На що отримав відповідь, що для цього треба багато працювати! Так і робимо – намагаємось зробити життя дітей здоровішим та яскравішим. Радію, що сьогодні отримуємо підтримку своїх дій від такої поважної організації, як ЮНІСЕФ», – сказав на початку події Олександр Педан.

Так, два роки телеведучий розвиває свій Спортивний рух «JuniorZ», мета якого змінити систему фізичної культури в школі, надихнути дітей любити спорт та бути активними. За цей час команда спортивного руху об’їхала 17 міст України, де провела семінари для вчителів фізкультури з нових цікавих видів спорту. Загалом такі тренінги пройшло більше 2000 фізруків. Також команда JuniorZ провела фестивалі майже для 11 000 дітей з 7 видів спорту – корфбол, флорбол, чирлідинг, петанк, фризбі, реґбі-5, бадмінтон. Завдяки співпраці із міськими радами було закуплено спорядження для шкіл більше, ніж на 600 000 грн.

«Усі наші види спорту безконтактні, легкі у сприйнятті, а також гендерні, адже можуть грати хлопці та дівчата разом. А ще протидіють булінгу, адже для дітей з різним фізичним розвитком є відповідні види спорту. На наступний рік, окрім постійних семінарів та фестивалів, ми плануємо запустити старт реформування фізичної культури на рівні МОН – спочатку проведемо експерименти з новими уроками у 10 школах, а потім упровадимо цей досвід на всеукраїнському рівні. Відтак, нам дуже приємно, що в ЮНІСЕФ оцінили наші старання та відтепер ми будемо надійними партнерами», – розповів Олександр Педан, телеведучий та лідер Спортивного руху JuniorZ.

​«Гра в усіх її формах – це право кожної дитини. Безпечна і всеохоплююча гра та спорт – це інструменти для покращення життя дітей. Спорт сприяє здоровому розвитку дитини, формує самооцінку та життєві навички. Спорт може мобілізувати громади, сприяти миру та толерантності, навчити важливих життєвих уроків щодо поваги, співпраці та лідерства. Перш за все, гра та спорт допомагають усім дітям, навіть найбіднішим та найбільш маргінальним, веселитися та насолоджуватися дитинством! Право на спорт та гру згадується у Конвенції ООН Про Права Дитини. Відтак дуже рада бачити вас тут та працювати разом!», – наголосила Лотта Сільвандер, голова ЮНІСЕФ в Україні.

JuniorZ

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области