Новость подробно
17 сентября 2018 г.

ДЮСШ №1 відсвяткував 50-річний ювілей

Хмельницький – регбійне місто. Багато в чому за це треба завдячувати дитячо-юнацькій спортивній школі №1. Заклад готує за багатьма напрямками, і регбі серед них один з найуспішніших.

106 юних регбістів вчаться тут не лише спортивним премудростям, а й важливим життєвим навичкам, таким як важка праця, терплячість та наполегливість, вміння перемагати та приймати невдачі. Вони багато подорожують, беручи участь у різних змаганнях по всій Україні та за кордоном. Під керівництвом тренерів Олександра Мігунова, Богдана Зозулі, Олега Свіргуна та Олега Плахотнюка вони вже багато років досягають вершин спортивної майстерності, здобувають перемоги та прославляють наше місто.

Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа №1 почала працювати у далекому 1968 році. За весь цей час вона встигла підготувати тисячі спортсменів за різними спортивними напрямками. Окрім регбі, тут навчаються у секціях легкої атлетики, футболу, гандболу, волейболу, баскетболу.

Одним з відомих вихованців школи є гравець національної регбійної збірної, майстер спорту Вадим Сівак, який нещодавно був визнаним найкращим регбістом України.

Ми вітаємо ДЮСШ №1 з ювілеєм та бажаємо ще більше перемог у спорті та вихованні.

rugbykm.com

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области