Новость подробно
07 сентября 2018 г.

Збірна Київської області з регбі – чемпіони зональних змагань чемпіонату України

6 вересня на спортивному полі Ірпінської ДЮСШ завершилися зональні змагання чемпіонату України з регбі серед юнацьких команд 2007 – 08 років народження і молодших у Центральній зоні.

Так, за результатами виступів, команда Київської області у складі якої виступає переважна більшість гравців з Ірпінської ДЮСШ  стала переможцем цих зональних змагань. Другими стали юнаки з регбійного клубу   «Антарес»-ДЮСШ «Авіатор»  з міста Києва і третіми стали регбісти з команди  «Гарт», які представляли Дмитрівку.

Саме ці три команди і потрапили до фінальної частини змагань чемпіонату України з регбі  серед юнаків 2007-08 років народження і молодших, який пройде в Ірпені  15 вересня 2018 року на Центральному міському стадіоні «Чемпіон».

Зазначимо, що у фіналі за 1-12 місця зіграють команди, які зайняли 1-е , 2-е і 3-є місця у зонах Захід, Центр, Південь , команди, яка зайняли 1-е і 2-е місця у зоні Схід + одна команда із зон Захід, Центр, Південь, яка зайняла четверте місце у своїй зоні і третя команда і зони Схід та має кращий клубний рейтинг за період 2013-17 років.

Склад фінального турніру: «Буревісник» (Хмельницький), ДЮСШ-2-«Станиславів» (Івано-Франківськ), ДЮСШ-4 (Рівне), Збірна Київської області, «Антарес»-ДЮСШ «Авіатор» (Київ), «Гарт» (Дмитрівка Київської області), збірна Харківської області, РК «Ъ» (Донецька область), «Анатра» (Одеса), «Лідерс» (Одеса), ОДЮСШ (Одеса), ДЮСШ-10 (Кривий Ріг).

irpinsport.org.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области