Новость подробно
01 сентября 2018 г.

В Києві стартував Всеукраїнський Олімпійський урок-2018

Сьогодні, 1 вересня, на Оболонській Набережній відбулося яскраве спортивне свято – Олімпійський урок, який з 2005 року за ініціативи президента Національного олімпійського комітету України щороку проходить по всім куточкам країни.

Цьогорічний захід присвячений ІІІ літнім Юнацьким Олімпійським іграм, які вже в жовтні стартують в аргентинському Буенос-Айресі.

Зі сцени учасників «Олімпійського уроку. Екзамен в Буенос-Айресі» привітали: президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, віце-прем'єр міністр України В'ячеслав Кириленко, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Денис Силантьєв, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, начальник управління молоді та спорту Київської міської державної адміністрації Вадим Гутцайт.

На святі в столиці любителі спорту та здорового способу життя мали чудову можливість в День знань скласти олімпійський іспит на більш ніж 40 спортивних майданчиках, взяти участь в олімпійському квесті й отримати заслужені подарунки.

Усі бажаючі змогли поспілкуватися з уславленими олімпійцями країни й ближче познайомитися з майбутніми учасниками ЮОІ-2018. Серед чемпіонів та призерів найпрестижніших світових та континентальних форумів, які завітали на «Олімпійський урок. Екзамен в Буенос-Айресі»: Олена Підгрушна, Лариса Заспа, Світлана Мазій, Олена Акопян, Ігор Радівілов, Дар'я Білодід, Наталія Ляпіна, Юлія Прокопчук, Владислав Гераскевич, Богдан Ядов, Гліб Мостовенко, а також наші юні олімпійці: Анастасія Балабан, Анастасія Бачинська, Олег Вередиба, Софія Лискун, Олександр Мадей, Владислав Остапенко, Христина Погранична, Дарина Плохотнюк, Назар Чепурний, Марія Ященко.

Учасники свята взяли активну участь не тільки у різноманітних конкурсах та вікторинах, а й долучилися до олімпійської руханки з Оксаною Оробець, гри «Що? Де? Коли?» з Олексієм Самульовим й насолодилися танцювальними номерами під аргентинські мотиви.

Під час заходу на сцені Олімпійського уроку відбулося вшанування українських учасників Онкоолімпіади, яка в серпні відбулася в Польщі. За популяризацію олімпійського руху, активну участь в реалізації проектів НОК, поширення олімпійських цінностей серед молоді були відзначені заслужені вчителі України - Сергій Чешейко та Ліана Копилова.

Організатори заходи: Національний олімпійський комітет України, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство освіти і науки України, Київська міська державна адміністрація.

Нагадаємо, після старту Уроку в Києві подібні центральні заходи пройдуть і в усіх регіонах України.

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области