Новость подробно
25 июня 2018 г.

Гідний дебют України в проведенні чемпіонату Європи з регбі-7 серед жінок

23-24 червня 2018 року у м. Дніпро  відбувся чемпіонат Європи з регбі-7 серед жінок. Рішення про надання Україні права проведення зазначеного заходу було прийняте Регбі Європа після підбиття підсумків конкурсу ще минулого року та остаточно закріплене за Україною підписанням Угоди у грудні 2017. З цього моменту почався відлік підготовчого процесу.

Старту чемпіонату передував довгий шлях перемовин, узгоджень, пошуку, планування та реалізації, адже проведення змагань такого рівня передбачає складання комплексного організаційного плану дій, залучення значних фінансових та людських ресурсів. Президент Федерації регбі України Євген Баженков доклав значних зусиль для вирішення питань матеріального забезпечення заходу. Практичне проведення чемпіонату ФРУ делегувала Дніпропетровській обласній федерації регбі в особі її президента Дениса Давидова, який, після узгодження з місцевої владою, запропонував прийняти турнір у своєму гостинному спортивному регіоні. 

Значну фінансову і організаційну підтримку Федерація регбі України отримала від Міністерства молоді  та спорту України та особливо Міністра Ігоря Жданова, який особисто долучився до проведення турніру і вболівав за національну збірну на трибунах спортивного комплексу «Метеор».

Слова вдячності за всебічне сприяння проведенню чемпіонату висловлюємо Дніпровській міській раді та його голові Борису Філатову, Дніпровській обласній державній адміністрації в особі голови Валентина Резниченка, Управлінню молоді і спорту Дніпропетровської ОДА та його  начальнику Олександру Пшеничникову, Дніпровському національному Університету ім. Олеся Гончара в особі ректора Миколи Полякова.

Окрему подяку висловлюємо спортивній арені «Метеор» за організацію на своєму високоякісному полі справжнього міжнародного свята жіночого регбі, захоплюючого дійства, потужного спортивного шоу!

Щиро дякуємо Президенту Федерації регбі Дніпропетровської області Денису Давидову, який безсумнівно є головним ініціатором і реалізатором Турніру! Завзяте бажання познайомити світ з рідним містом і додати ще більше регбі в спортивне життя Дніпра у результаті перетворилося в організацію масштабного і захоплюючого спортивного вік-енду, представники одинадцяти країн назавжди запам’ятають місто Дніпро, як гостинне, затишне і привітне, з величезним спортивним потенціалом!

І, звичайно, низький уклін нашим дівчатам, нашій збірній, срібним призеркам чемпіонату, тренерському штабу, які є епіцентром та головними героями чемпіонату! Без вашої віддачі, таланту та наполегливої праці події цих вихідних не мали б такого змісту, такої глибини!! Ви – найкращі з найкращих! В усьому світі ще раз почули, що Україна ретельно зберігає свій культурний спадок та примножує спортивні здобутки!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области