Новость подробно
02 апреля 2018 г.

Велике регбі повертається в Хмельницький

У перший день квітня в Хмельницькому на стадіоні ДЮСШ №1 відбувся матч двох місцевих команд. У рамках підготовки до першого туру чемпіонату України з регбі-15 у дербі зійшлися регбійні клуби «Хмельницький» та «Поділля».

Нагадаємо, що чемпіонат для РК «Поділля» розпочнеться вже зовсім скоро. 15 квітня на домашньому полі срібний призер чоловічої Суперліги 2017 року прийматиме киян – регбійний клуб «Антарес». Недільний матч з РК «Хмельницький» став своєрідною репетицією першого двобою турніру.

За словами головного тренера Олександра Мігунова, репетиція пройшла на досить високому рівні. Перемогу у матчі здобув РК «Хмельницький» із рахунком 20:10.

З нового сезону з командою «Поділля» буде працювати дещо оновлений тренерський штаб. У березні його поповнили Богдан Зозуля та Сергій Янчій. Окрім того, очікується поповнення і в ігровому складі – на перегляді у хмельницькому «Поділлі» наразі перебувають кілька гравців з інших команд.

Олег Плахотнюк (президент Федерації регбі Хмельницької області):

«Підготовка до сезону виявилася трохи зім’ята. Через погодні умови ми тільки зараз змогли вийти на вулицю. До цього тренувалися в манежі, борцівському, тренажерному залах. Але регбі – це гра на вулиці, на трав’яному газоні, тому потрібно більше тренувань в реальних бойових умовах. На жаль, погода сильно підвела, і ми трохи вибилися з графіку підготовки. Зараз у посиленому режимі наганяємо згаяне – цього та наступного тижня будемо активніше готуватися. Проте така ситуація не лише у нас, а у всіх команд. Погодні умови – саме те, що від нас не залежить».

rugbykm.com

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области