Новость подробно
23 февраля 2018 г.

Відбулось засідання Президії ФРУ

23 лютого у Києві відбулося засідання Президії ФРУ. За його підсумками члени Президії затвердили на посаді головного тренера чоловічої національної молодіжної збірної України з регбі-15 (U20) Осадчого Олега Володимировича.

Відзначимо, що у доробку керманича одеського «Політехніка» перемоги у Вищій та  Молодіжній лігах національної першості, «бронза» та  «срібло» Східно-Європейської Ліги.

Допомагати в роботі йому будуть Зураб Кікачеішвілі, Микола Кірсанов та Сергій Брюзгін.

Вже найближчого понеділка, 26 лютого, молодіжна збірна в Одесі розпочне підготовку до чемпіонату Європи-2018 з регбі-15 (U20) в дивізіоні «Чемпіоншип», що пройде з 7 по 15 квітня в м. Коїмбра (Португалія). Там, нагадаємо, «синьо-жовті» на стадії 1/4 фіналу зіграють зі збірною Португалії.

Звітно-виборну конференцію ФРУ призначили на  17 листопада 2018 року.

Під час засідання обговорили питання страхування гравців – перед членами Президії ФРУ виступив з інформацією представник однієї з національних страхових компаній.

Також  учасники засідання обговорили необхідність розробки Стратегічного плану дій ФРУ. Вирішили упродовж двох тижнів сформувати робочу групу з розробки плану для його подальшого затвердження на Конференції.

Доручили тренерському комітету координувати дії головних тренерів національних збірних команд щодо розробки програм підготовки та формування збірних команд.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области