Новость подробно
18 мая 2022 г.

Календар європейської серії з регбі-7 на 2022 рік

Європейська федерація регбі затвердила календар європейської серії чоловічих та жіночих змагань з регбі-7 2022 року, які проходитимуть по всій Європі в червні та липні, які увінчають чемпіонів Європи 2022 року в шести дивізіонах серед чоловіків, жінок та U18.

Команди Championship Series змагатимуться за трофей в два етапи, які розпочнуться 25 червня в Лісабоні для чоловіків і жінок.

Через російське вторгнення, цього сезону Україна офіційно не буде брати участь своїми національними чоловічою та жіночою збірними командами. Місця, які залишили РФ (відсторонено) та Україна, були запропоновані наступним найкращим командам у дивізіоні «Trophy».

Цьогоріч Українське регбі буде представлено юніорськими збірними на ЧЄ з регбі-7 серед хлопців та дівчат віком до 18 років дивізіону «Championship».

Турнір серед хлопців пройде 9-10 липня в Польщі. Учасники: Франція, Іспанія, Бельгія, Чехія, Німеччина, Польща, Литва, Ірландія, Португалія, Ізраїль, Румунія, Україна.

Змагання серед дівчат – 23-24 липня в Чехії. Учасники: Франція, Англія, Шотландія, Ірландія, Чехія, Іспанія, Португалія, Бельгія, Україна.

Загалом у сезоні 2022 року 42 різні федерації боротимуться в 15 турнірах на різних рівнях змагань серед старших та U18.

www.rugbyeurope.eu

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области