Новость подробно
06 сентября 2022 г.

Регбі в Покровську відзначає 15-ти річний ювілей!

Сьогодні, 6 вересня 2022 року виповнюється 15 років, як в місті Покровську існує секція регбі.

Трохи історії. 6 вересня 2007 року за ініціативи старшого тренера Федерації регбі Донецької області Антона Бойко та за підтримки керівництва Федерації регбі Донецької області - Олега Єрьоміна та Олександра Корха був проведений набір юнаків у трьох школах м. Красноармійська – 4, 6 та 14 ЗОШ селища Динасового заводу. Тоді на перше тренування прийшли більше півсотні юнаків.

Вагомим внеском у популяризацію регбі в Красноармійську стало проведення I Міжнародного дитячо-юнацького турніру з регбі «Кубок Донбасу», який пройшов 15-16 вересня 2007 року на стадіоні «Юність».

Першого успіху секція регбі м. Красноармійська досягла вже 25 листопада 2007 року, посівши 3 місце з 6 команд у Чемпіонаті Донецької області з регбі-15 серед юнаків 1994-1995 рр.н.

На сьогоднішній день секція регбі м. Покровська має чим пишатися. За 15 років роботи в ній підготовлено більше ніж 400 чемпіонів та призерів Чемпіонатів України з регбі серед юнаків.

В 2017 році відбувся ребрендінг регбі в Донецькій області, до 2017 року збірні команди Донецької області виступали під назвою РК «Тигри Донбасу», а в 2017 році був заснований РК «Твердий знак», до якого увійшли спортсмени Покровська та Селидова, які захищають честь регіону у національних чемпіонатах з регбі.

Вітаємо регбійну громадськість м. Покровська з ювілеєм та бажаємо якнайшвидшою перемоги над рашистами нашій головній команді – ЗСУ, аби велике регбі знову повернулося в це славетне місто на Донеччині!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области