Новость подробно
26 июня 2020 г.

«НСК Олімпійський» відкриває свої двері для всіх охочих займатися спортом!

З 28 червня та до кінця вересня 2020 року НСК «Олімпійський» відкриває свою територію для всіх охочих займатися руховою активністю на свіжому повітрі. Про це повідомив Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

«Відкриття заплановано на святковий для України день - 28 червня, День молоді та День Конституції України. Відтоді і до кінця вересня кожен охочий може відвідати «Олімпійський», обрати спорт до душі та провести час активно й з користю, ще й на свіжому повітрі. Я впевнений, що це надважлива ініціатива, адже пріоритетне завдання Міністерства молоді та спорту – зробити все, щоб наша нація була сильною та здоровою. Звичайно, ми всі розуміємо, що в Україні та в Києві зокрема діє карантин. І це означає, що дотримання усіх санітарних норм є обов’язковою умовою функціонування спортивного простору. Безпека кожного – це найголовніше завдання», - наголосив Вадим Гутцайт.

Міністр також додав, що проєкт з доступною спортивною інфраструктурою для кожного реалізувався завдяки спільним зусиллям з НСК «Олімпійський» та спортивними федераціями.

«НСК «Олімпійський» як головна арена України, завжди підтримувала проведення заходів, пов’язаних з популяризацією здорового та активного способу життя. Наразі завдяки ініціативі Міністерства молоді та спорту України, ми раді розширити можливості НСК щодо залучення до спортивних активностей всіх охочих. Ми відкриті до співпраці зі спортивними організаціями, тож сподіваємося, що відкритий спортивний простір буде збільшуватися. Запрошуємо прихильників спорту відвідати «Олімпійський», але наголошуємо, що до занять спортом, як і до власного здоров’я та життя, треба ставитися відповідально, особливо в умовах карантину», - зазначив заступник генерального директора з адміністративної роботи НСК «Олімпійський» Віктор Анісімов

Відтак з 28 червня, всі бажаючі зможуть зіграти в баскетбол, волейбол, настільний теніс або спробувати вільне катання на роликах. Також будуть облаштовані зони для workout та армреслінгу.

Вільні тренування на території спортивного комплексу будуть доступні: у вихідні дні (з 08:00 до 20:00) та будні (крім днів проведення футбольних матчів).

Для тренування буде потрібний власний інвентар відповідно до виду спорту та засоби особистого захисту (маска, антисептик).

dsmsu.gov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области