Новость подробно
26 мая 2022 г.

2-й жіночий форум лідерства Rugby Europe мав успіх у Римі

20-21 травня видатні діячі світу регбі приїхали до Риму на 2-й форум жіночого лідерства Rugby Europe.

Захід відбувся за підтримки Всесвітньої федерації регбі та Італійського союзу регбі для обговорення прогресу та планів продовження просування жіночого регбі на новий рівень.

Протягом двох днів у заході взяли участь 50 учасників із 20 країн.

В ці дні обговорювалися ключові теми, серед яких були основні доповідачі з інших видів спорту та різноманітні семінари, а Rugby Europe сформулювала свої плани щодо жіночої стратегії, яка міцно інтегрована в загальні цілі континентальної федерації.

Florent Marty, генеральний директор Rugby Europe:

«Жінки у регбі знаходяться у центрі стратегічного плану Rugby Europe. Ми просуваємо порядок денний, щоб жінки боролися як на полі, так і за його межами, розвиваючи лідерів не лише для жіночої гри, а й для глобальної гри загалом. Існує величезна можливість для підвищення інтересу та комерційного успіху жіночої гри. Цей форум став чудовою нагодою зібрати відмінну групу лідерів та надати дуже цінні відгуки та конкретні дії».

Jose Gorrotxategi, менеджер з обслуговування Rugby Europe:

«Одна з місій Rugby Europe та World Rugby полягала в тому, щоб розглянути, як ми можемо залучити більше жінок до гри в Європі, при цьому наші союзи беруть активну участь у підтримці жіночої гри.

Вирішальною частиною є залучення жінок-лідерів, як показують різні дослідження, що жінки з більшою ймовірністю залишаються в організаціях, де вони є та відіграють велику роль в них.

Однією з цілей цього форуму є забезпечення можливості підтримки Rugby Europe та World Rugby цих жінок-лідерів у їхніх пошуках, тому що ми знаємо, що це допоможе нам збільшити кількість жінок в регбі».

Голова жіночого підкомітету Rugby Europe Francesca Gallina:

«Форум був організований для того, щоб продовжити роздуми про те, що таке жіноче лідерство у світі регбі в різних його аспектах. Нам було дуже приємно привезти його до Риму, і це пов’язано з моєю роллю в комісії серед жінок у Rugby Europe.

Є й інша тема, що нинішні гравці як потенційні лідери перебувають не тільки на полі, але й поза ним, коли їхня подорож і спортивна кар’єра закінчуються, і вони можуть однаково брати участь у світі регбі на різних рівнях як судді, політики та адміністратори».

Alise Kessler, голова відділу волейболу у FIVB:

«На презентаціях, які я бачила сьогодні, було так багато точок дотику, які знаходять відгук і співпадають, ми говоримо про набір, навчання та наставництво, яке має вирішальне значення, і збереження цих жінок-професіоналів у нашому виді спорту, тому я думаю, що ми можемо винести уроки з вашого спорту, а ви можете винести уроки з нас.

Зрештою, важливим є створення продукту, просування продукту на тому ж рівні і, отже, ви залучаєте ту саму фан-базу».

Жіночий підкомітет також визначить дії на найближчі роки на основі відгуків із форуму.

www.rugbyeurope.eu

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области