Новость подробно
28 марта 2023 г.

ФРОО та жіноча збірна Одеси отримали нагороди від обласного управління фізкультури та спорту

Сьогодні у конференцзалі Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К. Д. Ушинського відбулася нарада щодо підбиття підсумків розвитку фізичної культури та спорту в Одеській області за 2022 рік.

Зокрема, управлінням фізичної культури та спорту Одеської обласної державної адміністрації було нагороджено найкращих у фізкультурно-спортивній сфері за минулий рік.

Приємно, що не з порожніми руками повернулися із заходу представники регбі. Так, подяку за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту на Одещині за підсумками 2022 року отримала Федерація регбі Одеської області.

Окрім того, грамотою була відзначена жіноча збірна Одеси з регбі-7, яка здобула «золото» чемпіонату України у 2022 році. Нагороди отримала регбістка команди Ірина Байкул.

Наприкінці заходу було нагороджено спортивних журналістів, які, попри війну, продовжують працювати, популяризувати та розвивати спорт на Одещині.

Подяку за популяризацію фізичної культури та спорту, здорового образу життя від управління фізичної культури та спорту Одеської облдержадміністрації отримав і головний редактор Rugby.od.ua, керівник пресслужби Федерації регбі Одеської області Леонід Францескевич.

rugby.od.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области