Новость подробно
28 октября 2019 г.

Федерація регбі України вдячна офіцеру Європейської федерації Хосе Горачатеги за тиждень «підвищення кваліфікації» (ФОТО)

Візит Європейського офіцера Хосе Горачатеги видався надзвичайно продуктивним та насиченим, відзначився великою кількістю нарад, спілкування, обміну досвідом, всебічною методичною та практичною допомогою представника Регбі Європа, фахівці ФРУ отримали безліч корисної інформації в контексті міжнародного досвіду за усіма напрямами діяльності спортивної федерації. 

Хосе неодноразово зустрічався з президентом Федерації регбі України Євгеном Баженковим, виконавчим директором Олександром Власюком, фахівцями федерації, взяв участь у дружній зустрічі з представницями національної жіночої збірної команди України з регбі-7, відвідав Харків, де 26 жовтня проходив матч чемпіонату Європи з регбі-15 між національними командами України та Литви, а також в якості почесного гостя взяв участь у Першому кубку з регбі-7 «Patrol sevens» 27 жовтня у Конча-Заспі та подарував мʹячі. 

Федерація регбі України висловлює слова подяки Хосе Горачатеги за час, увагу, всебічну допомогу, цінний досвід в контексті розвитку українського регбі, його перспектив та шляхів покращення напрямів діяльності.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области