Новость подробно
22 апреля 2023 г.

Регбі для всіх!

Учора, 21 квітня 2023 року, було підписано Меморандум між Президентом федерації регбі України - Євгеном Баженковим та Директором Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» - Андрієм Ребриною.

Напрями співпраці:

- Просування принципів і цінностей спорту в Україні, створення способу життя, який базується на задоволенні від результатів фізичної активності, освітній та культурній складових спорту, соціальній відповідальності та повазі до універсальних фундаментальних етичних принципів, виховання у населення почуття патріотизму, толерантності тощо.

- Залучення широких верств населення до спортивного руху, гуманістичного, патріотичного і всебічного розвитку особистості, регулярних оздоровчих занять, масове охоплення жителів населених пунктів фізкультурно-оздоровчими заходами та іншими формами роботи, що мотивуватиме їх бути свідомими та активними громадянами.

- Формування у громадян свідомої потреби у руховій активності.

- Організація та проведення змагань, фестивалів, спортивних свят та інших заходів з метою розвитку спортивного руху, поширення ідей в спорті серед громадян України, оздоровлення, відпочинку та активного проведення дозвілля всіх вікових категорій населення, незалежно від їх соціального статусу.

- Проведення інформаційно-просвітницької роботи з популяризації та утвердження спортивного руху, здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності з основ збереження здоров’я, сприяння формуванню відповідального ставлення до власного здоров’я громадян.

Це початок співпраці та розвитку масового регбі серед населення.

Державна установа «Всеукраїнський центр «Спорт для всіх»

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области