Новость подробно
23 декабря 2019 г.

Команда 77-ї школи стала переможцем передноворічного турніру Харківської Шкільної регбійної ліги (ФОТО)

У суботу та неділю, 21-22 грудня,, за доброю традицією, юні регбісти завершували сезон-2019 і відкривали сезон-2020. Цей турнір є завершальним в цьому році і він же відкриває старт нового сезону Шкільної ліги. Шістнадцять команд вели боротьбу за нагороди, але перемога дісталася найбільш титулованому колективу ліги. Вихованці 77-ї школи, під керівництвом свого незмінного тренера Сергія Скляренка, пройшли всю дистанцію без поразок. У групі вони виграли обидва матчі і вийшли в чвертьфінал з першого місця, і так само впевнено команда пройшла і всі наступні етапи, включаючи фінал. Варто зазначити, що це була не беззастережна перемога. У другий день з восьми ігор в шести переможець виявлявся лише в додатковий час. Це говорить про те, що рівень команд зростає і перемогу може здобути будь-яка команда, як в грі так і в турнірі в цілому.

Друге місце за командою з 128-ї школи (тренер Пацеля Олександр), а «бронзу» завоювала 163 гімназія (тренер Тука Віталій).

Найкращі гравці – Каміла Ніколаєва (86 гімназія) і Олександр Бабенко (128 школа).

Під час церемонії нагородження переможців і призерів змагань президент Федерації регбі Харківської області Роман Бихов вручив командам тренувальні м'ячі від Федерації регбі України. Дуже приємно коли про дітей піклуються на найвищому рівні.

Від імені учасників Харківської Шкільної регбійної ліги висловлюємо сердечну подяку ФРУ та особисто президенту Євгену Баженкову, а так само керівнику напрямку GET IN TO RUGBY Павлу Рожкову за підтримку і надані подарунки для учасників турніру.

Харківська Шкільна Регбійна Ліга

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области