Новость подробно
20 сентября 2017 г.

Інформація ФРУ щодо подання документів на участь у структурі Федерації регбі України

Станом на 18 вересня 2017 року документи на участь у структурі  Федерації регбі України з 18 територіальних федерацій регбі подали лише 8: Львівська, Одеська, Київська, Хмельницька, Херсонська, Запорізька, Тернопільська обласні та Київська міська федерації.

 Територіальні федерації регбі, які не оформили належним чином свою участь у складі ФРУ (Донецька, Дніпропетровська, Закарпатська, Івано-Франківська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Харківська,  Чернігівська, Черкаська) не можуть брати участь у Конференції ФРУ та делегувати своїх представників для участі у ній. У зв’язку з цим президії ФРУ буде запропоновано прийняти рішення щодо переносу позачергової Конференції для надання територіальним федераціям регбі можливості оформити належним чином свою участь у складі Федерації регбі України та подати свої пропозиції до складу керівних органів (Президент, Віце-президент, Рада) згідно до вимог Статуту (за 45 днів до визначеної дати Конференції).

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области