Новость подробно
11 июля 2023 г.

В Одесі відбувся липневий фестиваль регбі: грали діти, юнаки, дорослі, дівчата та ветерани

Минулої неділі на одеському стадіоні «Академія Спорту» пройшов липневий фестиваль регбі. Спочатку планувалося, що в ньому візьмуть участь три команди одеських шкіл вікової категорії «до 12 років», команди старших вікових категорій шкіл «Анатра» та «Лідерс» і ветерани з «Одеського регбійного братства».

Втім, одеські регбісти та регбісти настільки скучили за іграми, що у підсумку і команд зібралося більше, ніж планувалося, і ігор, відповідно, також.

В одне коло між собою зіграли команди «Лідерс», «Анатра» та ОДЮСШ, складені з регбістів молодших за 12 років, дівчата з жіночої збірної Одеси, «Лідерс» та «Анатри» розділилися на дві команди та зіграли між собою три тайми по 15 хвилин кожний, команда «Лідерс» U-14 додала дівчат та зіграла «міжсобойчик», після чого два тайми по 20 хвилин зіграли «Одеське регбійне братство» з «Анатрою», «Одеське регбійне братство» зі збірною «Лідерс» + ОДЮСШ + «Вітовка» Миколаїв, а потім «збірна» зустрілася із «Анатрою».

Як бачите, регбі у цей день було дуже багато, що не може не тішити учасників поєдинків.

Також приємно зазначити, що на матчах був присутній фотограф Дмитро Приходний, переселенець із Краматорська. Він уперше спостерігав за регбійними матчами з місця подій та зробив безліч яскравих світлин.

rugby.od.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области