Новость подробно
23 декабря 2020 г.

Державну цільову соціальну програму розвитку фізичної культури та спорту продовжено до 2024 року

Сьогодні на засіданні Уряду було прийнято рішення про продовження Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту до 2024. Про це повідомив Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

«З причини всесвітньої пандемії спортивна спільнота була змушена перенести Олімпійські і Всесвітні ігри, а також безліч міжнародних заходів. Але незважаючи на те, що пандемія постійно вносить корективи в наше життя, ми будемо продовжувати виконувати всі завдання, які покладені на нас!», - зазначив Вадим Гутцайт.

Метою Програми є відведення фізичній культурі і спорту в Україні провідної ролі як важливого фактора здорового способу життя, профілактики захворювань, формування гуманістичних цінностей, створення умов для всебічного гармонійного розвитку людини, сприяння досягненню фізичної та духовної досконалості людини, виявлення резервних можливостей організму, формування патріотичних почуттів у громадян та позитивного іміджу держави у світовому співтоваристві.

У концепції Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року також зазначено, що пріоритетом реалізації державної політики є впровадження в Україні європейських стандартів життя.

Фінансування Програми планується здійснювати за рахунок коштів державного бюджету, інвестицій та інших джерел, не заборонених законодавством.

dsmsu.gov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области