Новость подробно
28 февраля 2018 г.

У школах Хмельницького розпочато набір в команди з регбі-5

Федерація регбі Хмельницької області презентувала програму Get into Rugby у школах. Серед перших навчальних закладів, які долучились до корисної ініціативи стала ЗОШ № 18. Керівник проекту Get into Rugby в Хмельницькому Сергій Щербанюк розповів про новий для Хмельницького різновид регбі – тег-регбі.

Тег-регбі, або регбі-5 – безконтактний вид регбі, який на цей час є пріоритетним напрямком розвитку для Федерації регбі Хмельницької області. У планах – створення чемпіонату серед шкіл міста з регбі-5, а також організація Кубку, який відбудеться вже наприкінці травня цього року.

Нагадаємо, що 18 лютого в Хмельницькому було організовано тренінг-семінар для директорів шкіл та викладачів фізичного виховання. На ньому у теорії та практиці було представлено програму Get into Rugby. Тепер розпочалась робота з формування шкільних команд. Вчитель фізичного виховання ЗОШ №18 Тетяна Степанівна Кісельова однією з перших почала набір у команду, яка вже зовсім скоро візьме участь у Кубку міста з регбі-5. До цього вже був розпочатий набір у команду гімназії №2.

rugbykm.com

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области