Новость подробно
23 февраля 2018 г.

Відбулось засідання Президії ФРУ

23 лютого у Києві відбулося засідання Президії ФРУ. За його підсумками члени Президії затвердили на посаді головного тренера чоловічої національної молодіжної збірної України з регбі-15 (U20) Осадчого Олега Володимировича.

Відзначимо, що у доробку керманича одеського «Політехніка» перемоги у Вищій та  Молодіжній лігах національної першості, «бронза» та  «срібло» Східно-Європейської Ліги.

Допомагати в роботі йому будуть Зураб Кікачеішвілі, Микола Кірсанов та Сергій Брюзгін.

Вже найближчого понеділка, 26 лютого, молодіжна збірна в Одесі розпочне підготовку до чемпіонату Європи-2018 з регбі-15 (U20) в дивізіоні «Чемпіоншип», що пройде з 7 по 15 квітня в м. Коїмбра (Португалія). Там, нагадаємо, «синьо-жовті» на стадії 1/4 фіналу зіграють зі збірною Португалії.

Звітно-виборну конференцію ФРУ призначили на  17 листопада 2018 року.

Під час засідання обговорили питання страхування гравців – перед членами Президії ФРУ виступив з інформацією представник однієї з національних страхових компаній.

Також  учасники засідання обговорили необхідність розробки Стратегічного плану дій ФРУ. Вирішили упродовж двох тижнів сформувати робочу групу з розробки плану для його подальшого затвердження на Конференції.

Доручили тренерському комітету координувати дії головних тренерів національних збірних команд щодо розробки програм підготовки та формування збірних команд.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области