Новость подробно
15 августа 2023 г.

В Одесі пройшов наймасовіший за час повномасштабної війни фестиваль регбі

На стадіоні «Академія Спорту» напередодні відбувся серпневий фестиваль регбі. Вперше за час повномасштабної війни у регбі грало настільки багато гравців різних вікових категорії – від найменших – до сивих поважних ветеранів.

Аби ви зрозуміли, наскільки багато було учасників, і як сильно їм хотілося грати, скажімо, що відведеного ігрового часу не вистачило! Довелося проводити ігри паралельно на кількох полях.

Команди різних вікових категорії одеських шкіл «Анатра», «Лідерс», ОДЮСШ, юні гравці команди «Ксантос», гості з Нерубайського, вихованці «Лідерс» з Нової Долини, жіноча збірна Одеси з регбі-7, представники миколаївської «Вітовки», а також ветерани з «Одеського регбійного братства» дуже активно провели неділю.

Можна не сумніватися, усі, хто у той день приїхав на «Академію Спорту», награвся досхочу, отримав необхідний заряд енергії, задоволення від улюбленої гри та позбавився зайвих негативних емоцій, пов’язаних із війною в Україні.

Попри те, що повномасштабна війна в Україні триває, Федерація регбі Одеської області та Одеська регбійна спілка продовжують проводити регулярні фестивалі регбі в Одесі, які є дуже корисними для усіх: і для тих, хто лише розпочинає свій шлях у грі з овальним м’ячем, і для тих, хто вже давно закінчив кар’єру та грає лише у власне задоволення.

Також зазначимо, що грати у регбі на стадіоні «Академія Спорту» цілком безпечно, адже у разі оголошення повітряної тривоги, усі учасники фестивалю можуть за лічені хвилини переміститися до укриття, яке розташоване метрах у тридцяти від великого поля.

rugby.od.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области