Новость подробно
24 июля 2023 г.

Роман Бихов: «Ми об’єдналися в одну команду заради перемоги»

21 липня відбулося нагородження харківських регбістів за підсумками сезону 2023 року, який став для них переможним, як на всеукраїнській, так і на міжнародній арені.

Цього року збірна Харківської області виграла чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги. Крім того харківські регбісти та регбістки відзначилися і в складі збірної України. В цьому сезоні національні чоловіча та жіноча збірні перемогли на чемпіонаті Європи з регбі-7 у дивізіоні «Trophy» та наступного року будуть представляти Україну у найвищому дивізіоні - «Championship».

З блискучими результатами спортсменів та тренерів привітали народна депутатка України Марія Мезенцева та начальник Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної військової адміністрації Костянтин Ананченко.

«Цей сезон можна назвати «попри все». Навіть під час такої брутальної війни ми можемо показувати силу і міць. Низький вам уклін, дякую і натхнення», - зазначила Марія Мезенцева.

Вірило у команду і керівництво області, адже бачили, що спортсмени були налаштовані на самий високий результат.

«Ми бажали та відчували, що команда переможе. Я вже декілька разів відзначав, що наша Харківська область зараз попри все показує високі спортивні результати. Мотивація дуже сильна. А наша задача підставити плече для того, щоб показати ще потужніший результат. Всі потреби, які до нас зараз поступають, ми намагаємося в повному обсязі вдовольняти. Дякуємо за постійну підтримку начальнику Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову», - зазначив Костянтин Ананченко.

В свою чергу, як поділився президент федерації регбі Харківської області Роман Бихов, на перемогу розраховували, але й готувалися до різних сценарієв, бо суперники мали змогу краще підготуватися.

«Суперниками були дуже сильні команди. Команди, які мали змогу готуватися і у 2022 році, у яких не припинявся тренувальний процес. Але ми були впевнені в своїх силах та в своїй перемозі, бо у нас гарна школа. Наші хлопці неодноразово вигравали чемпіонати України та є гравцями національної збірної. Тому ми були впевнені, що будемо боротися за перше місце. Ми об’єдналися в одну команду заради перемоги. Як і об’єдналася уся Україна, заради нашої спільної перемоги над ворогом», - поділився Роман Бихов.

Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области