Новость подробно
12 мая 2020 г.

Посібник для жінок-тренерів з регбі

У грудні 2018 року World Rugby завершив всебічний моніторинг щодо представництва жінок серед тренерів з регбі на найвищому рівні гри. В результаті огляду було узгоджено низку рекомендацій з метою збільшення кількості жінок, які займаються тренерською діяльністю, та створення більшої різноманітності в тренерських колективах як в чоловічому, так і жіночому регбі. Однією з ключових рекомендацій – розробити відповідний посібник, який би сприяв профспілкам та регіональним асоціаціям в залученні та збільшенні кількості жінок-тренерів на всіх рівнях гри.

Посібник для жінок-тренерів з регбі – це Інтернет-ресурс, який демонструє багато успішних прикладів з передового досвіду. Ви можете отримати доступ до посібника за наступними посиланнями:

https://resources.world.rugby/worldrugby/document/2020/05/07/fcd591f0-f2dc-4c85-8ce9-822858e2eefa/21300_World_Rugby_Women_in_Rugby_Toolkit_DDv7.pdf

https://www.women.rugby/

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области