Новость подробно
12 мая 2020 г.

Освітній проєкт НОК розкрив секрети фінансів та успішних інвестицій для спортсменів та тренерів України та з-за кордону

Національний олімпійський комітет України продовжує розвивати власні інформаційно-освітні проєкти, одним з яких є програма «SPORTCAMP&MORE», ініційована Комісією НОК «Антураж атлета» та Комісією атлетів НОК, зокрема, медалістками Олімпійських ігор Оленою Говоровою та Наталією Добринською.

Сьогодні за участю президента Національного олімпійського комітету України, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки відбувся черговий вебінар, до якого долучились близько 300 провідних спортсменів та тренерів з України, Білорусії, Казахстану, Молдови, Узбекистану.

Тема онлайн-зустрічі: «Найважливіше про гроші та інвестиції. Помилки, які дорого коштують», лектором якої виступив топ-менеджер з 15-річним досвідом у сфері бізнес-управління Кирило Бондар.

Привітавши учасників вебінару, Сергій Бубка сказав: ««Освітні проєкти НОК України дозволяють спортсменам і тренерам отримати новий досвід та багато корисної інформації як під час своєї кар'єри, так і після її закінчення. Багатство людини – це знання. Й тема фінансів дуже важлива та актуальна. Спортивна кар'єра швидкоплинна, тому треба дивитися в майбутнє, інвестувати в нього й постійно контролювати свої фінанси».

Нагадаємо, проєкт «SPORTCAMP&MORE» включає цілу серію регулярних практичних семінарів щодо різних аспектів розвитку кар'єри атлетів, балансу спорту та освіти, соціальної адаптації після завершення активних виступів, подальшого розвитку та самовдосконалення тощо.

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области