Новость подробно
12 ноября 2017 г.

Велике регбі знову повернулося до Ірпеня! (ОНОВЛЕНО)

11 листопада в Ірпені на центральному міському стадіоні «Чемпіон» відбувся перший тур змагань на Кубок Київщини з регбі-7, участь в якому взяли як дитячі, починаючи від 11 років команди, так і  дорослі, які представляли наступні регбійні колективи: «Росомахи-Політехнік», «Антарес»,  «Управління патрульної поліції міста Києва», «Дарниця», «Ірпінь», «Пегас», «Національні дружини», «Дмитрівка», «Бориспіль», «Клавдієво» та «Політехнік».

Слід відзначити, що такий представницький регбійний турнір на рівні області проводився вперше і приємно, що зібрав так багато команд та вболівальників, які завітали на відкриття до Ірпеня. Завітав на відкриття Кубка Київщини з регбі-7 і начальник управління фізичної культури і спорту КОДА  – Сергій Тимофєєв, який перед початком турніру привітав зі вступним словом  команди і побажав їм вдалого виступу на цих змаганнях. Також вступне слово перед регбійною громадою мав і Володимир Тарасов – директор Ірпінської ДЮСШ, який побажав учасникам змагань досягти бажаного результату і вдало виступити у Кубку Київщини з регбі.

Приємно було побачити і багато регбійних друзів з Києва та інших міст, які завітали до Ірпеня на це справді регбійне свято, яке об’єднало як дорослих, так і дітей у цей чудовий, сонячний день на затишному стадіоні «Чемпіон».

У першій грі турніру, де зустрічалися дорослі регбійні команди «Управління патрульної поліції міста Києва» та «Національні дружини» перемогу святкували останні з рахунком 7:5.

У київському дербі між командами «Росомахи-Політехнік» та «Антарес» перемогу здобули «Росомахи» у складі, яких вистачало чимало гравців з Ірпеня. У першому турі було зіграно багато матчів, деякі з них були товариськими, а вже за тиждень, 18 листопада, ми матимемо можливість спостерігати за іграми команд фіналістів та привітати регбійні колективи, які стануть переможцями Кубка Київщини з регбі-7.

Отже, запрошуємо усіх вболівальників регбі у суботу, 18 листопада, завітати на стадіон «Чемпіон» в Ірпені, аби отримати насолоду від справжніх чоловічих баталій та емоцій від цієї захоплюючої гри!

irpinsport.org.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области