Новость подробно
24 июля 2022 г.

Тетяна Тарасюк зіграла у регбі вперше за дев’ять місяців та отримала індивідуальну нагороду

Регбістка жіночої збірної Одеси та збірної України з регбі-7 Тетяна Тарасюк, як ми вже писали, у якості судді вдало відпрацювала на кількох турнірах, які відбулися у Польщі та Німеччині.

Але якщо жіночий чемпіонат Європи U-18 у дивізіоні «Трофі» вона провела виключно як арбітриня, то наступний турнір у Німеччині – ALPI 7’s – став для Тетяни вдалим не лише через роботу реферкою.

Справа у тому, що Тетяна Тарасюк зіграла у складі команди «Bruckburgberg», а на поле у якості гравчині вона не виходила протягом майже дев’яти місяців – із жовтня 2021 року.

Як зізналася одеситка Rugby.od.ua, після чемпіонату Європи у Польщі їй дуже захотілося пограти в улюблену гру, тому вона, так би мовити, «напросилася» до одного з колективів.

Тетяна, звичайно, була дещо збентеженою, переживала, що після такої перерви буде певний бар’єр, але на полі все виходило добре. Наша землячка не лише швидко адаптувалася до нових партнерок, а й отримала приз найкориснішої гравчині команди. Хоча не лише приз, а й… сонячний удар.

– Насправді, всі були у шоці, бо я одразу після гри хапала свисток чи прапорець і брала участь у наступному матчі вже у якості реферки, – зізналася Тетяна. – Мабуть, перестаралася, перегрілася на сонечці, бо потім було дуже погано! (посміхається)

Втім, як то кажуть, добре те, що добре закінчується. Вітаємо одеситку з поверненням на поле та зичимо їй успіхів як у суддівстві, так і у подальшій ігровій кар’єрі.

rugby.od.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области