Новость подробно
25 августа 2022 г.

Вадим Гутцайт: У складний для країни час українські спортсмени вибороли вже понад 1500 медалей

Українські спортсмени заряджені на перемоги і вже розпочали підготовку до Олімпійських ігор-2024, які відбудуться в Парижі. Про це Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт сказав в ефірі телеканалу «Київ».

«Ми відновлюємо всеукраїнські змагання з різних видів спорту. Робимо все, щоб наші спортсмени продовжували готуватися і перемагати. Попереду в нас Олімпійські ігри в Парижі. Працюємо над тим, щоби і там лунав наш гімн, щоби наші спортсмени підіймалися на п'єдестали», — сказав Міністр.

Росія розв’язала війну проти України, щоби зруйнувати нашу державу. Втім тільки мобілізувала суспільство на боротьбу, зокрема й у спорті. «З початку року більше 1500 медалей вибороли. В такий складний час всі спортсмени дуже мотивовані і налаштовані на перемоги. Їм це вдається. Я хочу подякувати спортсменам, тренерам, усій спортивній спільноті і привітати з Днем Незалежності України», — сказав Вадим Гутцайт.

Своїми досягненнями українські спортсмени також посилюють боротьбу України на дипломатичному фронті. Вони доносять світу правдиву інформацію про злочини росії в Україні. «Це дуже непроста робота, але ми всі її виконуємо. Росіян і білорусів не повинно бути на спортивних аренах. Вони дуже хочуть пролізти, але ми працюємо і будемо працювати, щоб ми не бачили російських та білоруських спортсменів на змаганнях», — запевнив Міністр.

mms.gov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области