Новость подробно
05 января 2019 г.

Новий рік у юних регбістів Ірпеня – розпочався!

По-святковому радісно розпочався Новий рік у юних регбістів Ірпінської ДЮСШ, які сьогодні, 5 січня, разом зі своїми всім добре відомими, досвідченими наставниками Сергієм Брюзгіним та Леонідом Денбновецьким вийшли на своє перше тренування у цьому році, яке проходило емоційно та весело.

Перше тренування розпочалося з розминки, яка проходила у вигляді конкурсів, де юні регбісти змагалися в іграх з перетягуванням канату, естафетних змагань з м'ячами та гри у безконтактне регбі зі стрічкою.

По завершенні першого тренування у цьому році, як за звичай, було проведено «третій тайм», де діти отримали новорічні подарунки від Діда Мороза та Снігурочки та медалі і грамоти від своїх тренерів за вдало проведений сезон.

У теплій, сімейній регбійній родині, юнаки і дівчата, смакуючи торт і попиваючи чай, мали можливість ще раз переглянути найпам'ятніші моменти регбійного року і згадати командні звитяги за їх участю протягом минулого року.

Наприкінці цього спортивного дійства, батьки мали можливість відверто поспілкуватися з тренерським складом і обговорити усі питання включаючи плани на майбутнє щодо подальшої підготовки до нового спортивного сезону.

Ірпінський інформаційний портал

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области