Новость подробно
07 августа 2020 г.

Спорт і освіта – як допомогти дітям їх поєднати?

У реальності ХХІ століття  спорт усе більше наближається до точних наук і опановує ІТ-технології.

Сучасне спортивне устаткування, спортивний реманент, одяг, взуття обладнані високотехнологічними системами, які дозволяють контролювати швидкість тіла, точність удару, вимірюють тиск та опір повітря чи води, крізь які рухається спортсмен. Щоб використовувати цю інформацію для досягнення результатів, потрібні знання точних наук. Що вже казати про нові галузі, які виникають на стику спорту та медицини, спорту та реабілітації, спорту та протезування, спорту та харчування і дієтології…

Діти, які активно займаються спортом, мріють стати успішними спортсменами-професіоналами  сьогодні  потребують ґрунтовної підготовки у таких галузях як логістика, динаміка, оптика, електрика, нейрофізіологія та інших, які допомагають і самим спортсменам досягати кращих результатів.

Яким має бути співвідношення освіта/спорт для створення дитині можливостей розвитку, самореалізації і щасливого життя у 21 столітті?

Чи можливо створити умови для успішного засвоєння знань юному спортсмену при інтенсивних тренуваннях і графіку змагань?

Чи можуть юні спортсмени, хто вже обрав для себе професійну спортивну кар’єру, знайти таких вчителів і тьюторів, які б розвинули творче мислення, і нарешті зробили шкільні дисципліни – захоплюючою  пригодою, що стимулює до пошуку і вмотивованої праці при виконанні завдань?

Які рішення будуть прийняті керівниками освітньої галузі щодо форм навчання (офлайн/онлайн/дистанційна/змішана) зважаючи на очікувані загрози розвитку пандемії?

Відповіді на ці, та багато інших питань має Науковий ліцей імені Клима Чурюмова, і пропонує батькам юних спортсменів три пакети програм дистанційної освіти, що розроблені за державними стандартами наукової освіти та авторськими методиками вчителів фізико-математичних шкіл. Ці програми технологічно забезпечені молодими вітчизняними фахівцями інформаційних технологій.

Сьогодні Ліцей, маючи мандат спеціалізованого наукового навчального закладу, також подбав про створення можливості для юних спортсменів успішно поєднати захоплення спортом і наукою!

Ліцей розташований у Києві і відкритий для дітей з усієї країни.

Діти і батьки, тренери, спортивні школи, команди і спортивні класи можуть ознайомитись з пакетами програм, висловити свої побажання – і для Вас будуть внесені корективи в межах нормативів державної програми.

Більше інформації:

http://cigs.tilda.ws

Fb сторінка:

https://www.facebook.com/ScientificLiceumCIGS/

Реєстрація на співбесіду:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYzThV3k5BFzDNWwP6axp-R7M69KZIYG_AdMQJ-hBJ9StVdQ/viewform

Телефони:

+38 (067) 454 45 16

+38 (044) 288 50 75

У робочі дні з 10:00 до 18:00.

Науковий ліцей/пансіон «Міжнародна Зелена Школа ім.Клима Чурюмова»

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области