Новость подробно
13 ноября 2018 г.

Юлія Світлична привітала з перемогами 14-разових чемпіонів України – регбістів клубу «Олімп» (Харків)

З гравцями, тренерами та менеджментом клубу голова ХОДА та президент РК «Олімп» Олександр Ярославський зустрілися 13 листопада.

Вітаючи спортсменів із заслуженою перемогою, Юлія Світлична відзначила, що зустрічі керівництва області з командою «Олімп» уже стали традиційними.

«Нам приємно, що остання наша зустріч мотивувала команду. І сьогодні вже в котрий раз ми засвідчуємо перемогу регбійної команди «Олімп», яка, як завжди, не підводить своїх уболівальників, тримає марку та залишається переможцем. Вітаємо з черговими перемогами та сподіваємося, що так буде й надалі!» - звернулась до учасників зустрічі голова ХОДА.

Цього року гравці клубу «Олімп» у 14-е перемогли на чемпіонаті України з регбі-15 та стали 9-разовими володарями Кубку України в цьому виді. Також команда є 9-разовим чемпіоном України та 6-разовим володарем Кубку України з регбі-7. До Харкова регбісти щойно повернулися з Угорщини, де в складі збірної України (на 80% складається з харківських спортсменів) перемогли збірну цієї країни.

«Я дуже гордий за нашу Харківщину, що ви відстоюєте її інтереси не тільки в Україні, але й за кордоном, - сказав гравцям і головному тренеру «Олімпу» та національної збірної України президент клубу Олександр Ярославський. - Радий за нашу національну збірну, кістяк якої складає «Олімп».

Гравець РК «Олімп» та менеджер національної збірної України з регбі Максим Кравченко відзначив, що цього року спортсмени дійсно успішно провели не лише чемпіонат України, але й розпочали цикл чемпіонату Європи в складі національної збірної.

«Ми дуже непогано почали сезон, обігравши збірну Люксембургу на початку жовтня. А зараз повернулися з Будапешта, звідки привезли впевнену перемогу над збірною Угорщини, з якою, до речі, навесні у нас не дуже вийшла гра - була нічия у Львові. Ми провели роботу над помилками й привезли в Україну позитивний результат», - прокоментував Максим Кравченко.

Він повідомив, що зараз команда йде у відпустку до середини грудня, коли розпочнеться підготовка до майбутнього сезону. Перші ігри «Олімпу» наступного року стартують наприкінці березня.

«Сподіваємося, що команда й далі демонструватиме такі ж гарні результати, - сказала, підсумовуючи зустріч, Юлія Світлична. – Ви – взірець та еталон. Бажаю залишатися такими й надалі. А на нашу підтримку завжди можете розраховувати. Тому що ми вболіваємо за спорт і командний дух».

Тренер харківської команди й збірної України Валерій Кочанов подякував керівнику області за підтримку та передав символічний дарунок – регбійний м'яч з автографами гравців РК «Олімп».

kharkivoda.gov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области