Новость подробно
03 июня 2020 г.

Уряд призначив 75 стипендій видатним тренерам

Сьогодні, Уряд призначив 75 стипендій видатним тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх. Про це повідомив Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

«Наші спортсмени – це наша гордість. А ті, хто роблять величезний вклад у цю галузь та своєю діяльністю вплинули на високі спортивні здобутки вихованців мають обов’язково бути нагороджені за це. Пишаємося та бажаємо нових звершень», - наголосив Міністр.

Відтак, відповідно до розпорядження Уряду «Про призначення стипендії Кабінету Міністрів України видатним тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх» відзначено досягнення видатних тренерів, які своєю діяльністю вплинули на високі спортивні здобутки вихованців, що призвело до формування позитивного іміджу України та зростання її авторитету у світовому співтоваристві, а також стимулу для творчої праці тренерів.

Також зазначено, що стипендії призначаються на 1 рік, і становлять 15 прожиткових мінімумів для працездатних осіб. Загальна сума на реалізацію становитиме близько 30 млн грн на 75 стипендій, з них – 50 тренарам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських іграх та 25 тренерам, що забезпечують підготовку спортсменів до участі Паралімпійських ігор.

dsmsu.gov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области