Новость подробно
11 сентября 2019 г.

ФРУ проведе конкурс на заміщення посади головного тренера жіночої збірної України з регбі-7 – підсумки Президії Федерації регбі України

6 вересня відбулося засідання Президії Федерації регбі України.

Присутні заслухали звіт головних тренерів за підсумками виступів національних збірних команд України (регбі-15, регбі-7 (жінки), регбі-7 (чоловіки), молодіжної та юніорської з регбі-15, юніорських з регбі-7 (дівчата, хлопці) в 2019 році. Виступ жіночої національної збірної України з регбі-7 в чемпіонаті Європи дивізіону «Grand Prix Series» визнано незадовільним. Прийнято рішення про проведення конкурсу на заміщення посади керманича головної національної жіночої команди країни з олімпійського регбі. Було сформовано конкурсну комісію на чолі з першим віце-президентом ФРУ Джангиряном Георгієм Вартановичем у складі Ольги Суркової, Олександра Власюка, Валерія Кочанова, Олега Залізного. 

Обговорили питання ліцензування гравців, були проаналізовані перші кроки в цьому напрямку. Положення про переходи гравців між клубами вирішили доопрацювати.   

Порушили питання страхування гравців національних збірних команд. На сьогодні члени національних збірних, які на ставках в Міністерстві, мають пріоритет у вигляді державного страхування при отриманні травми, але за умови дотримання процедури та алгоритму дій щодо фіксування травми.  

Підтримали пропозицію Федерації регбі Одеської області щодо скорочення до 8 команд в чемпіонаті України з регбі-7 Суперліги.

Вирішили, що 19 жовтня цього року, під час святкування у Хмельницькому 35-річчя регбі в регіоні, відбудеться товариський матч між збірною клубів України та місцевим «Поділлям».

Наступному Кубку України з регбі-7, що пройде в серпні 2020 року в Хмельницькому, буде надано статус «відкритого», що дозволить брати в ньому участь і закордонним командам. 

Пролунала пропозиція від Федерації регбі Хмельницької області щодо проведення регулярної національної першості з пляжного регбі. Така ідея отримала схвальні відгуки та була відправлена на доопрацювання.

Під час засідання Президії першому віце-президенту ФРУ Георгію Вартановичу Джангиряну та виконавчому директору ФРУ Олександру Федоровичу Власюку були вручені грамоти Верховної Ради України за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері фізичної культури і спорту.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области