Новость подробно
15 декабря 2017 г.

Змагання з регбі-5 за програмою Спартакіади шкіл міста Івано-Франківська виграла команда ЗОШ №25

З 12 по 14 грудня у спортивному залі ЗОШ №25 проходили змагання з регбі-5 за програмою Спартакіади шкіл міста Івано-Франківська, організована Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради за участі Федерації регбі Івано-Франківської області.

У змаганнях взяли участь 12 шкільних команд.

Аналогічні змагання проводились протягом останніх трьох років. Переможцями у попередні роки ставали команди ЗОШ №25 і ЗОШ №19. Цього року згадані команди без втрат пройшли групові, чвертьфінальні і півфінальні етапи і зустрілись у вирішальній грі – фіналі Спартакіади шкіл міста. Півтора тайми гра проходила у рівній боротьбі, але в останній чверті школярі зі школи №25 три рази знаходили щілини у захисній лінії суперників, що принесло господарям майданчика перемогу з рахунком 15:0 і звання переможців Спартакіади. Минулорічні переможці, команда ЗОШ №19, задовільнились другим місцем.

У грі за третє місце команда гімназії №3 у впертому поєдинку перемогла команду ЗОШ №16. Для здобуття переможного рахунку 5:0 гімназистам знадобилися, крім основного, ще два додаткові тайми. До чільної шістки також потрапили команди ЗОШ №1 і №2.

Наступні змагання з регбі-5 Федерація регбі Івано-Франківської області проведе у лютому. Це буде вже сьомий чемпіонат міста серед школярів, переможці якого отримають право грати у чемпіонаті України з регбі-5.

Федерація регбі Івано-Франківської області

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области