Новость подробно
11 декабря 2017 г.

Звіт про НТЗ збірної команди з регбі-7 юніорок до 17 років з 27.11 по 3.12.2017 року

Відповідно до календаря міжнародних спортивних змагань з регбі-7 2018 року вже весною, у квітні буде проведено чемпіонат Європи з регбі-7 серед юніорок до 18 років, який одночасно буде і відбірковим європейським турніром для участі у Юнацьких Олімпійських іграх 2018 року. Тому вже зараз тренери збірної команди юніорок України з регбі-7 В. Козьменко та О. Мігунов зібрали команду в місті Києві на олімпійській базі «Конча-Заспа» для проведення першого навчально-тренувального збору, який відбувся з 27 листопада по 03 грудня 2017 року.

На збір було викликано 21 спортсменку з Києва, Одеси, Івано-Франківська, Тернополя, Кременця, Львова, Мукачевого. Тренери збірної задоволені працею дівчат на тренуваннях, відзначають велике бажання гравців підвищити свій рівень фізичної та технічної підготовки до рівня, необхідного для виступу у складі команди на чемпіонаті Європи. І незважаючи на те, що на даний момент фізична та технічна підготовка спортсменок ще не відповідає вимогам тренерів, є час за умови наполегливої праці добитися місця у складі команди.

В’ячеслав Козьменко та Олександр Мігунов відзначають, що при правильно поставлених тренуваннях учасниці збору швидко прогресують. І хоча на даний момент не можна особливо виділяти когось з гравців, проте є і перспективні дівчата, які можуть у майбутньому стати кандидатками для національної олімпійської жіночої збірної команди України з регбі-7.

По закінченню НТЗ кожна спортсменка отримала індивідуальні завдання, які мають виконувати в своїх клубах під керівництвом клубних тренерів. Тренери збірної команди особливо відзначають хорошу дружню загальну атмосферу в команді та віру в високі результати у змаганнях наступного року.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области