Новость подробно
16 ноября 2020 г.

«НСК Олімпійський» поповнився новим спортивним обладнанням для занять масовим спортом! (ФОТО)

Головна арена країни продовжує розширювати свої можливості, щоб ще більше людей займалися руховою активністю. Цього разу до ініціативи Мінмолодьспорту долучився соціально відповідальний бізнес.

«Соціально відповідальний бізнес - це запорука розвитку країни. Маємо надію, що ще більше приватних компаній будуть вкладатися в спортивну галузь та разом з нами робити нашу країну здоровою», - наголосив Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

На території відкритого спортивного простору НСК «Олімпійський» додали ще одну зону вуличних тренажерів, придбаних за допомогою компанії «Нова Пошта». Співзасновниця компанії та амбасадор NewRun Інна Поперешнюк зазначила, що турбота про здоров’я та підвищення імунітету – в цьому році це як ніколи актуально.

«А що може краще з цим впоратися, як не спорт? Ми в «Новій пошті» вже не один рік є амбасадорами здорового способу життя та займаємося формуванням бігової культуру в Україні. Тому завжди раді брати участь у проєктах, що допомагають підтримувати здоровий дух українців. На кожному з тренажерів встановлені таблички із закликами - «Мрій», «Дій», «Підкорюй», «Досягай», щоб мотивувати всіх до нових звершень. Ми хочемо, щоб кожен бажаючий міг сюди прийти в будь-який час і безкоштовно позайматися спортом», — додала Інна Поперешнюк.

Також переможець Першої ліги стронгмену України, рекордсмен книги рекордів України Денис Дубровський провів справжній майстер-клас, як правильно без шкоди для свого здоров’я займатися на цих тренажерах.

Доступ до нових тренажерів буде відкритим абсолютно для всіх охочих, безкоштовно та кожного дня (окрім днів проведення футбольних матчів).

Додатково: на початку літа НСК «Олімпійський» перетворив свою прилеглу територію навколо чаші стадіону на відкритий простір, де кожен зможе займатися фізичною активністю. Кожні вихідні тут проводилися руханки з відомими спортсменами та олімпійськими чемпіонами.

dsmsu.gov.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области