Новость подробно
13 ноября 2020 г.

Вадим Гутцайт: «Спортивне життя країни не зупиняється!» (ВІДЕО)

Заходи, що включені до єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів будуть проходити!

Звичайно, при дотримані всіх санітарних  і протиепідемічних умов та без глядачів. Учасники таких заходів здійснюватимуть обов’язковий щоденний контроль стану здоров’я.

Зауважимо, що задля збереження такої можливості Міністерство молоді та спорту взяло на себе відповідальність контролювати дотримання організаторами заходів вищевказаних норм. І ми будемо це робити!

Щодо масового спорту в будні дні: обмеження одночасного заповнення закладів лишилися не дуже жорсткими – не більше однієї особи на 20 кв м. Це дозволить людям продовжувати вести здоровий спосіб життя, а суб’єктам сфери підтримувати свою господарську діяльність.

Карантин вихідного дня, звісно, несе певні незручності, але вихід є – рухова активність на свіжому повітрі! Наприклад, кияни та гості столиці зможуть відвідати наше спортивне містечко на НСК «Олімпійський». Зовсім безкоштовно та з користю для свого здоров’я.

Зміцнюйте свій імунітет та піклуйтесь про себе і близьких. Всім 36,6!

Міністерство молоді та спорту України

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области