Новость подробно
15 мая 2020 г.

Для подолання пандемії COVID-19 Міжнародний Олімпійський Комітет ухвалив фінансовий пакет у розмірі до 800 мільйонів доларів

Таке рішення затверджено на онлайн засіданні виконавчого комітету МОК, одним із членів якого є президент НОК України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

Сума складається з витрат на організацію відкладених Ігор до 650 мільйонів доларів США для МОК та пакету допомоги до 150 мільйонів доларів для суб’єктів олімпійського руху, включаючи міжнародні федерації, Національні олімпійські комітети (НОК) та організації, визнані МОК, щоб вони могли продовжувати розвивати види спорту, займатися своєю діяльністю та підтримувати своїх спортсменів.

Нараз МОК проводить процес глибокого аналізу для оцінки впливу кризи COVID-19 на всі його операції. Це складне завдання через фактори, що постійно змінюються і які потрібно враховувати в сучасних умовах.

Крім того, Федеральна рада Швейцарії вчора погодилася запропонувати підтримку міжнародним федераціям, що базуються в Швейцарії, у спільній програмі з МОК.

 «МОК вдячний Федеральній раді Швейцарії за пропозицію підтримати міжнародні федерації спільно з МОК. Ми зобов’язані успішно здійснювати цю програму підтримки. Ця ініціатива є великим визнанням важливості міжнародних спортивних федерацій та спорту», - прокоментував президент МОК Томас Бах.

Раніше було оголошено, що Олімпійська солідарність збільшила бюджет на програми для спортсменів на 15 мільйонів доларів США, що охоплює стипендії для понад 1600 спортсменів з 185 НОКів та Олімпійської команди біженців МОК.

Олімпійська солідарність також збільшила бюджет на субсидії МОК для участі НОК в Олімпійських іграх на 10,3 мільйона доларів США. Цей додатковий бюджет дозволить Олімпійській солідарності забезпечити доступність додаткових коштів, пов'язаних з винятковими витратами, що несуть НОКи через перенесення Олімпійських ігор у Токіо-2020.

Президент МОК Томас Бах наголосив: «Олімпійський рух стоїть перед безпрецедентним викликом. МОК повинен вперше організувати відкладені Олімпійські ігри та повинен допомогти своїм зацікавленим сторонам вийти з цієї глобальної кризи. Ця нова ситуація потребуватиме всієї нашої солідарності, креативності, рішучості та гнучкості. Нам усім потрібно йти на жертви та компроміси. Надзвичайні обставини вимагають проведення надзвичайних заходів. Ця ситуація вимагає, щоб кожен із нас виконав свою роль, і це стосується всіх нас, включаючи МОК. Завдяки сьогоднішнім фінансовим планам ми вирішуємо ці потреби».

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области