Новость подробно
07 октября 2020 г.

СВЯТО РЕГБІ ДЛЯ МОЛОДІ З ІНВАЛІДНІСТЮ (ФОТО)

За останні декілька місяців на спортивно-оздоровчій базі Дніпровського району м. Києва  було проведено надзвичайно велику кількість дитячо-юнацьких спортивних заходів.

Так, 5 жовтня в рамках спортивно-оздоровчого заходу «SPORT FEST» відбулося «СВЯТО РЕГБІ», організаторами якого стали: Клуб спортивно-оздоровчої підготовки учнів, студентів і молоді з інвалідністю (президент – Ганна Василівна РУДЕНКО), Київський регіональний центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» (начальник – Марія Василівна ВІНИЧЕНКО) та Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні (президент – Леонід Георгійович ДЕЙНЕКО).

Партнерами цього заходу виступили: Національний Олімпійський комітет України, Посольство Франції в Україні, Федерація регбі України, Київське міське відділення Комітету з фізичної культури та спорту МОН України та інші організації.

Свято відбулося за участі регбійної команди з вадами опорно-рухового апарату Київського регіонального центру, дитячої команди «Політехнік-ДЮСШ-12» (тренер – майстер спорту України Анатолій КОЗЕНКО) та жіночої команди «Авіатор», яка під керівництвом Заслуженого тренера України В’ячеслава КОЗЬМЕНКА та Майстра спорту СРСР Олексія ПОЗДНЯКОВА стала володарем Кубку України 2020 року.

Всі регбісти провели тренування і невеликі турніри. А в завершення для гостей свята було проведено майстер-клас.

Учасників та гостей свята від Посольства Франції в Україні привітав Радник з питань співробітництва Шарль МЕТЬЮ, а також співробітник Посольства Франції в Боснії і Герцеговині Сільвен РІГОЛЛЕ та Президент Африканської ради в Україні ДІАЛЛО ІССА САДІО.

Теплі слова в адресу спортсменів були сказані Головним спеціалістом Управління олімпійського руху НОК України Вікторією ВЕСЕЛОВОЮ, керівником Київського міського відділення Комітету, майстром спорту СРСР з регбі Сергієм БОБРОВНИКОМ та керівником департаменту фізичної культури і спорту МДЦ «Артек» Павлом ПІНЧУКОМ.

Начальник КРЦФКСІ «Інваспорт» Марія Василівна ВІНИЧЕНКО була нагороджена Кубком за вагомий особистий внесок у справу розвитку регбі серед молоді з особливими потребами. Всім регбістам були вручені медалі та велика кількість подарунків від НОК України, Посольства Франції в Україні, «AIRFRANCE», французької компанії APX MOE, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Decathlon. Регбістам команди з вадами опорно-рухового апарату Федерацією регбі України були вручені регбійні м’ячі. А від профспілки співробітників фізичної культури і спорту та Фонду «Від серця до серця» Ігорем АЖЕГАНОВИМ всі учасники свята отримали солодкі подарунки.

Побажаємо всім і особливо спортсменам з обмеженими фізичними можливостями наснаги, бадьорості та міцного здоров’я.

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области