Новость подробно
20 февраля 2022 г.

В Ірпені розпочався другий день змагань турніру з регбі

Сьогодні, вже з самого ранку, на Центральному міському стадіоні “Чемпіон” в Ірпені розпочалися змагання другого дня турніру з регбі, присвяченого 33-й річниці виведення військ із Афганістану, які будуть тривати цього дня до 14.00, після чого відбудеться урочиста церемонія нагородження команд.

Вчора, майже до вечора, тривали регбійні баталій першого ігрового дня, де команди учасниці, які вийшли до фінальної частини турніру у віковій групі U-12, вирішували долю чемпіона турніру та команд призерів. Так, у матчі за 5-6 місце, юнаки “ДЮСШ” (Ірпінь) перемогли команду “ДЮСШ” Авіатор-2 з рахунком – 30:0.

У матчі за третє місце “ДЮСШ” – Авіатор переміг команду “Київські соколи” – 10:5.

У фінальному поєдинку київська команда “Хартс” поступилася регбістам з хмельницького “Буревісника” – 0:30 і які у підсумку стали чемпіонами турніру серед гравців 2010-11 років народження.

У змаганнях регбістів у віковій групі U-14, перемогу також святкували юнаки з команди хмельницького  “Буревісника”, другою стала команда з ДЮСШ Гарт і третє місце посіла команда “Авіатор” (Київ).

Отож, з нетерпінням вже чекаємо на результати сьогоднішнього ігрового дня і на урочисту церемонію нагородження команд, яка відбудеться о 14.00!

irpinsport.org.ua

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области