Новость подробно
20 октября 2020 г.

RUGBY EUROPE ОГОЛОСИЛА ПРО СКАСУВАННЯ ВСІХ МАТЧІВ, ЗАПЛАНОВАНИХ У 2020 РОЦІ!

У зв’язку з погіршенням ситуації в Європі, пов’язаної з пандемією COVID-19, і відповідними обмеженнями місцевих влад, Європейська федерація регбі оголосила про скасування всіх матчів, запланованих до кінця листопада 2020 року.

Згідно з рішенням Rugby Europe стартові матчі чемпіонату Європи з регбі-15 серед чоловічих команд дивізіону «Трофі» сезону 2020-2021 років Литва - Україна (24 жовтня) та Україна - Польща (31 жовтня) не відбудуться у заплановані строки.

Rugby Europe продовжить стежити за ситуацією разом із національними федераціями, місцевими органами влади і органами охорони здоров'я, буде поважати отримані інструкції в інтересах охорони здоров'я щодо COVID-19.

Октавіан Мораріу, президент Rugby Europe: «Не дивлячись на створення Протоколу повернення до гри, ми повинні призупинити наші змагання, щоб зберегти здоров'я наших гравців і наших офіційних осіб, які в переважній більшості є «аматорами». Ми не можемо піддавати їх здоров’я впливу вірусу... Нам все ще потрібно набратися терпіння, перш ніж ми зможемо організувати наші змагання в найкращих умовах».

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области