Новость подробно
30 июня 2020 г.

Робоча група НОК України опрацювала стратегічні кроки подальшого розвитку олімпійського руху в умовах сьогодення

Сьогодні за участю президента НОК України, члена Виконкому МОК, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки і під головуванням віцепрезидента НОК, члена МОК, Олімпійського чемпіона Валерія Борзова відбулось засідання робочої групи Національного олімпійського комітету, яка опрацювала можливі стратегічні кроки подальшого розвитку олімпійського руху в умовах сьогодення.

Нагадаємо, що раніше зі зверненням щодо проведення глобальної дискусії до Олімпійської родини світу звернувся президент Міжнародного Олімпійського Комітету Томас Бах, щоб разом визначитись, як рухатись далі, яким чином реагувати на виклики, що постали. НОК України ініціював проведення подібної дискусії на національному рівні, звернувшись до усіх суб'єктів олімпійського руху з проханням долучитися до діалогу, висловити свої думки та бачення.

Під час засідання Виконкому НОК була створена Робоча група, яка узагальнила усі пропозиції від суб'єктів олімпійського руху, проаналізувала ситуацію і перспективи в майбутньому, а також розробила конкретні рекомендації та ідеї щодо подальших кроків.

Напрацьовані пропозиції охоплюють блоки щодо сучасних ризиків олімпійського руху, ініціатив та пропозицій до обговорення на рівні МОК, а також олімпійської історії, соціології, освіти для подальшого розвитку олімпізму.

Рекомендації будуть запропоновані на розгляд Міжнародному Олімпійському Комітету та можуть бути інтегрованими в діяльність Національного олімпійського комітету й спрямовані задля розвитку українського спорту.

noc-ukr.org

Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области