Новость подробно
14 января 2018 г.

У Львові розповіли, які масштабні спортивні заходи відбудуться у місті в 2018 році

Відкриті Кубки Львова уже стали спортивним брендом міста. Минулоріч їх провели понад чверть сотні. У 2018-му кількість цих турнірів може трохи скоротитися. Однак акцентуватимуть на якості. А ще мають за мету привабити якомога більше глядачів. Зараз можна подавати документи на проведення нових турнірів.

Начальник міського управління спорту Антон Нікулін розповів: «Будемо залучати як глядачів наших школярів для того, щоб робити промоцію, популяризацію виду спорту. І, можливо, після цього діти будуть хотіти записуватися в певні секції».

У 2018-му Львів на кілька днів стане столицею дужих хлопців. На «Арені Львів» планують провести чемпіонат світу зі стронгмену. Оновлений стадіон «Юність» готується прийняти поєдинок чемпіонату Європи з регбі-15 між чоловічими національними збірними України та Угорщини, що відбудеться 28 квітня. Міжнародних стартів очікують кордодром у Стрию та мототрек у Червонограді.

Заступниця начальника обласного управління спорту Оксана Вацеба зазначила: «Міркуємо, що наші всі ігрові команди: і «Барком-Кажани», і «Галичанка», і «Енергія» привезуть до Львова єврокубки. «Галичанка» виступає у Балтійській лізі. А «Галицькі Леви2 – у Карпатській молодіжній хокейній лізі.

Цьогоріч Львів продовжуватиме велотрадиції. У травні умільці осідлають «сталевих коней» на львівських «сотці та двохсотці». Піар-менеджер змагань Тетяна Лічман каже: «Взяти участь може кожен, хто має велосипед і бажання проїхати на ньому 100 кілометрів. Переможцями «Львівської Сотки» вважаються усі, хто фінішував упродовж 10 годин від старту».

А у червні тисячі однодумців гасатимуть Львовом на уже звичному напівмарафоні.

zaxid.net


Борьба с голодом
 
Get into Rugby
30 сентября 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Видео галерея к новости «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 сентября 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Видео галерея к новости «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний Олімпійський комітет України
 
Сайт Всемирной Федерации Регби
 
Rugby Europe
 
Федерация регби Одесской области